Tervislik meik. Tõde või vale?

Miks kosmetoloogid kasutavad mineraalkosmeetikat peale kosmeetilist protseduuri?

Tervislik meik. Tõde või vale?
22.03.2020 Bellapierre

Välised keskkonnategurid, igapäeva pinged, kaasaegne elustiil ja isiklikus elus toimuv – mõjutavad kõik meie heaolu, ning jätavad ka jälje meie nahale.Seetõttu on ülimalt oluline oma naha eest hoolt kanda, seda niisutada ning jälgida ka missugust kosmeetikat kasutada.

Sellises olukorras tuleb suuresti appi mineraalkosmeetika. Bellapierre toodete põhiväärtusteks on puhtus, lihtsus, kvaliteet ja mitmekesine valik. Kõikides toodetes on kasutatud vaid loodusliku päritoluga ja turvalisi koostisosi. Tooted ei sisalda parabeene ega mürgiseid aineid.

100% mineraalpuudril põhineval meigil on palju häid omadusi. See sisaldab loomulikku kaitset päikese eest ja vastab faktorile SPF15. Mineraalkosmeetika mõjub põletikuvastaselt ja antibakteriaalselt. Mis kõige tähtsam, mineraalkosmeetika on hea katvusega ja annab täiusliku tulemuse ning püsib peal kogu päeva.

TOP VEGAN TOOTED

Mineraalne jumestuspõhi

100% mineraalidest koosnev jumestuspõhi on suurepärase katvusega ja sobilik igale nahatüübile. Toode on soovitatud dermatoloogide poolt, omades põletikuvastast toimet ja parandades naha olukorda erinevate probleemide puhul. Mineraalide koostis aitab võidelda akne, rosaatsea, kuperoosa ja pigmendilaikudega. Mineraalne jumestuspõhi laseb nahal hingata ja ei ummista pooreBellapierre mineraalse puudriga saavutad noorusliku ja värske ilme, mis püsib peal kogu päeva.

Mineral concealer stick

Innovaatilise mati viimistlusega peitekreem sobib kasutamiseks silmade all tumedate ringide peitmiseks ja ka muude ebaühtluste peitmiseks. Toode sisaldab lisaks mineraalidele ka looduslike vahasid, mis tagavad toote kortsudesse mitte minemise ja püsivuse kogu päevaks. Tänu toote keeratavale disainile teeb see kasutamise ja kaasas kandmise väga mugavaks. 

BB kreem

BB kreemi näol on tegemist kombinatsiooniga ülimast nahahooldusest ja ideaalsest katvusest. Vananemisvastase koostisega BB kreemil on 4 ülesannet – seda saab kasutada ühtaegu nii jumestuskreemi, peitepulga, päikesekaitse kreemi (SPF 15) kui ka niisutava kreemina. Toode püsib peal 14h, hoiab rasust ja läikima kippuvat nahka kontrolli all ning tulemus jääb kaunis ja ühtlane. BB kreem on mineraal põhise koostisega ega sisalda ohtralt õlisid, seetõttu katab kõik ebatasasused nahal poore ummistamata.

HD makeup primer

Siidine meigialuskreem on ideaalne kuiva, ketendava ning poorse naha puhul. Tekitab ideaalselt sileda pinna meigi pealekandmiseks ja tõstab ning täidab miimikakortseTänu meigialuskreemile jääb jumestuspõhi ühtlasemalt peale ning aitab meigil veatuna püsida terve päeva vältel. HD Primer on rikkaliku geelja koostisega, mis ei ummista poore ning on erinevalt teistest sarnastest toodetest, silikoonivaba. 

MIKS kosmetoloogid kasutavad mineraalkosmeetikat peale kosmeetilist protseduuri?

100% mineraalkosmeetika on nahale väga hell ja pakub samal ajal ka ravivat mõju. See muudab mineraalkosmeetika suurepäraseks alternatiiviks peale erinevaid iluprotseduure. Mineraalkosmeetika eelisteks on:

Titanium dioxide (Titaandioksiidid) – Kaitseb nahka ja pakub täiuslikku katvust, lisaks päikesekaitsefaktor.

Zinc Oxide (Tsinkoksiidid) – Veel üks puhas mineraalne päikesekaitse.

Iron oxides (Raudoksiidid) – Siledad, puhtad ja looduslikud pigmendid.

Mica (Vilgukivi) – Annab sära ja helkiva efekti valguse murdumisel, ilma läikivaks muutumata.

Mineraalmeik pakub fantastilist füüsilist päikesekaitsefaktorit, (kui nad sisaldavad Titanium Dioxide ja Zinc Oxide) mis nagu me teame, on ülimalt oluline peale erinevaid laser- ja koorimis protseduure.

Bellapierre Tallinna esindus asub aadressil Lastekodu 23, kus ootavad Sind oma ala professionaalid ja tasuta konsultatsioonid. Kõiki tooteid on võimalik tellida e-poest aadressil www.bellapierre.ee