TOP FAVOURITE Bellapierre collection by Paljas Porgand

TOP FAVOURITE Bellapierre collection by Paljas Porgand
10.07.2020 Bellapierre

Meil on suurim hea mea meel, et valminud on kauaoodatud tootekollektsioon “TOP FAVOURITE collection by Paljas Porgand”.

Eesti üks tuntuim ilublogija ja tervisliku eluviisi austaja Merilin Taimre on pikaajaline Bellapierre Cosmetics toodete kasutaja. Oma sotsiaalmeedia kanalites on ta korduvalt jaganud kogemust Bellapierre kaubamärgiga ja harinud oma jälgijaid mineraalkosmeetika headusest. Nüüd on ta välja valinud oma lemmiktooted ja sel suvel saab kokku panna oma isikliku Iluboxi ja soetada tootekollektsiooni kuuluvaid tooteid -30% allahindlusega.

-Kellele sobib Paljas Porgand Ilubox?

Tänu Bellapierre Cosmetics toodete mitmekülgsusele ja multifunktsionaalsusele on Ilubox sobilik igas vanuses ja iga nahatüübiga naisterahvale. Tootekollektsiooni valikusse kuuluvad kõik vajalikud tooted, et luua kaunis ja kauapüsiv jumestus.  Paljas Porgand Ilubox sobib kõikidele alustavatele kui ka juba kogenud meigihuvilistele, loomulikku ja naturaalset ilu armastavatele ning kvaliteetset jumestust soovivatele naisterahvastele.

Eksklusiivsesse kollektsiooni kuuluvad: 100% mineraalne jumestuspõhi, HD primer, Mineral Concealer Stick, Contour & Highlight Palette ning 3 jumestuse pealekandmiseks vajalikku pintslit: puudripintsel, põsepunapintsel ja peitepintsel.

-Miks see on suurepärane kingiidee iseendale ja oma lähedastele?

Paljas Porgand Ilubox on suurepärane kingitus oma lähedasele või iseendale. Jumestustooted toovad palju rõõmu ja lisavad Sinu igapäevaellu erilisust. Originaalne ja eksklusiivne tootekomplekt on parim kingitus ja üllatus.

Pakime tooted ilusasse roosasse karpi, mis jõuavad Sinuni koos Merilini isikliku sõnumiga. Seega telli endale või kingi oma lähedasele eksklusiivne “TOP FAVOURITE collection by Paljas Porgand” Ilubox.

-Kas tooted sobivad ka tundlikule nahale?

Jah, kõik Iluboxi tootevalikusse kuuluvad tooted on väga puhta koostisega ning sobivad ka kõige tundlikumale nahatüübile. Kõikides toodetes on kasutatud vaid looduslikku päritolu ja turvalisi koostisosi. Toodetes ei sisaldu talki, parabeene, lõhna- värvi ja säilitusaineid, mineraalõlisid, vahasid ning teisi poore ummistavaid ja nahka kahjustavaid koostisosasid. Tooted on põletikuvastased ning allergiavabad. Paljud kliendid on saanud tänu Bellapierre toodetele leevendust ja abi erinevatele nahaprobleemidele.

-Miks valida 100% mineraalset jumestuspõhja?

Bellapierre 100% mineraalne jumestuspõhi on kõige puhtama ja pehmema koostisega mineraalpuuder, mis pakub suurepärast katvust ja püsivust kogu päevaks. Mineraalpuudri õrn tekstuur muudab selle pealekandmise lihtsaks ja tulemuse nahal ühtlaseks. Puuder koosneb 100% puhastest ja looduslikest koostisosadest ning pakub nahale hoolt. Tänu mineraali omadustele mõjub puudri kasutamine nahale kui kosmeetiline protseduur: selle kasutamine pinguldab nahka, hoiab kollageenitaset ja mõjub põletikuvastaselt. Puuder laseb nahal hingata, ei ummista poore ja lisaks pakub SPF päikesekaitsefaktorit.

-Kuidas meie HD primer erineb teistest brändidest?

HD primer on mõeldud kauapüsiva ja mati tulemuse saavutamiseks ning nahastruktuuri ühtlustamiseks. Bellapierre HD primer on erinevalt teistest sarnastest toodetest, silikoonivaba ja ei ummista poore.

HD Primer on kindlasti must-have toode kuiva ja ka rasuseks kippuva naha puhul. Primerit saab kasutada nahale lisaniisutuse andmiseks, kortsukeste täitmiseks ja naha matistamiseks. Primer loob nahal ideaalselt sileda pinna meigi pealekandmiseks ja aitab meigil veatuna püsida kogu päeva.

-Kas tellimusele saab lisada ka teisi tooteid?

Loomulikult!  Tellimusele saad lisada ka teisi soovitud Bellapierre jumestustooteid ning kasutades lisaks sooduskupongi paljasporgand, saad tavahindadelt -10% allahindlust.

Esmalt vali tootekollektsiooni kuuluvate toodete seast vähemalt 3 (või enam) toodet ja kasuta nende jaoks ooduskupongi paljasporgandbox. Kõikidele teistele Bellapierre toodetele saad kupongiga paljasporgand lisa -10% allahindluse.

Teie ilu heaks!
Bellapierre